Savaş gibi tatbikat nefesleri kesti

Dünya Hali
Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Efes-2012 Planlı Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı, Ege Müşterek Özel Görev Grubu Komutanlığı’nın sevk ve idaresinde, ...
EMOJİLE

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Efes-2012 Planlı Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı, Ege Müşterek Özel Görev Grubu Komutanlığı’nın sevk ve idaresinde, 30 Nisan-26 Mayıs tarihleri arasında, İzmir’in Seferihisar ilçesi Doğanbey bölgesinde icra edildi.

GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN…

Tatbikata, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan 8 bin personel, 52 uçak, 33 helikopter, 45 gemi, 656 zırhlı ve tekerlekli araç ile 40 hücumbot iştirak etti.

Tatbikatın Seçkin Gözlemci Günü faaliyetlerini, Genelkurmay Başkanı, kuvvet komutanları, jandarma genel komutanı, harp akademileri komutanı, ordu komutanları, general ve amiraller ile 28 dost ve müttefik ülkeden 31 yabancı askeri temsilci, Harp Akademileri Komutanlığı ikinci sınıf öğrenci subayları, Maltepe Askeri Lisesi ve Hava Teknik Okullar Komutanlığı öğrencileri de izledi.