Bu Soğukta Onları da Unutmayın!

Doğal Yaşam
Son yılların en soğuk kış mevsimini yaşayan Türkiye de her sokak ve her cadde beyazlara bürünmüş durumda. Bu sert kışın olumsuz etkisini en aza indirgemeye çalışan yetkililer 24 saat çalışarak kış mev...
EMOJİLE

Son yılların en soğuk kış mevsimini yaşayan Türkiye de her sokak ve her cadde beyazlara bürünmüş durumda.

Bu sert kışın olumsuz etkisini en aza indirgemeye çalışan yetkililer 24 saat çalışarak kış mevsimini huzurlu ve sorunsuz yaşamamıza yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu soğuk günlerde belki de en büyük sorun açlık problemi yaşayan sokak hayvanları.

BAYRAMPAŞA’NIN SOKAK HAYVANLARI AÇLIK PROBLEMİ YAŞAMIYOR

Bayrampaşa Belediyesi veterinerlik müdürlüğünün özel çalışması ile Bayrampaşa’nın sokak hayvanları kışın bu soğuk ve dondurucu günlerinde açlık problemi yaşamıyor.

Her gün kasaplardan toplanan ve 25 kg ağırlığında ki kemikleri ve tavuk parçalarını hafif bir şekilde pişirerek sokak hayvanlarının en yoğun olduğu noktalara bırakan Bayrampaşa Belediyesi veterinerlik birimi ekipleri bu tarz çalışmalara soğuk kış mevsimi bitene kadar devam edecek.

Türkiye’nin son yıllarda ki en soğuk kış mevsimini yaşadığını belirten Bayrampaşa Belediye Başkan’ı Atila Aydıner,’’Sokaklarda evi barkı olmayan halkımızın büyükşehir belediyemizin belirlediği noktalarda barınmalarını sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz saolsun bu dönemde eksiksiz ve devamlılığı olan bir çalışma gerçekleştiriyor.Bunun yanında sokaklarda zorluk yaşayan bir de hayvanlarımız var tabi ki. Onları da unutmamak gerekir diye düşündük ve veterinerlik müdürlüğümüzce çok güzel bir çalışma başlattık.Her gün 25 kg et ve tavuğu hayvanlarımızın en çok olduğu noktalara ekiplerimizce bırakıyoruz. Bu çalışmamız soğuk ve dondurucu günlerimiz bitene kadar devam edecek’’dedi.