Diktatörler Reklam Yıldızı Oldu

Komik Olaylar
Filmde eski diktatörler Muammer Kaddafi su savaşı oynarken, Saddam Hüseyin ise kumda eğlenirken görülüyor. Nandos’un, “Son diktatör” ismi verilen 45 saniyelik reklam filmi, dünyanın ...
EMOJİLE

Filmde eski diktatörler Muammer Kaddafi su savaşı oynarken, Saddam Hüseyin ise kumda eğlenirken görülüyor.

Nandos’un, “Son diktatör” ismi verilen 45 saniyelik reklam filmi, dünyanın en çok konuşulan diktatörlerini canlandırıyor. Film Zimbabve Cumhurbaşkanı Robert Mugabe’ye benzeyen karakterin boş yemek masasından Libya’nın devrik lideri Kaddafi’ye ayrılan yerden ismi yazılan kartı alması ile başlıyor. Daha sonra ise hayale dalan Mugabe eski günleri hatırlıyor. Hatıralarında Kaddafi ile su yapması canlandırılıyor. Kaddafi’nin elinde ise altın renkli Kalaşnikof marka silah dikkat çekiyor.

Reklamın müzik seçimi ise kendisi kadar bir hayli ilginç. Müzikte yer alan sözlerde, “Benim aziz dostum, o günlerin hiç bitmeyeceğini sanırdık. Sonsuza kadar şarkı söyleyerek ve dans ederek. Biz seçtiğimiz hayatı yaşadık. Savaştık ve hiç kaybetmedik.” cümleleri dikkat çekiyor.

Reklam filminin devamında ise Mugabe bu sefer Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin ile kumda eğlenirken ve Güney Afrika’nın eski lideri ve Apartheid rejiminin savunucusu Pieter Willem Botha’yu salıncakta sallarken görülüyor. Rüya, Ugandan’ın eski Cumhurbaşkanı İdi Amin ile Mugabe’nin tankın üstündeki görüntüsü ile son eriyor.

Filmin sonunda ise Nandos’un 6 kişilik menüsünün reklamı yapılıyor.

GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN…

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…