Dilenci Ayıdan sonra Bu da Rüşvetçi Ayı!

Dünya Hali
Geçtiğimiz günlerde kameralara takılan masum dilenci ayılardan sonra ortaya çıkan yeni fotoğraflar ayıların dilenmenin dışında rüşveti de çok iyi bir şekilde alabildiğini gösteriyor. Geçtiğimiz günler...
EMOJİLE

Geçtiğimiz günlerde kameralara takılan masum dilenci ayılardan sonra ortaya çıkan yeni fotoğraflar ayıların dilenmenin dışında rüşveti de çok iyi bir şekilde alabildiğini gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın uzak doğu bölgesindeki Sahalin adasında aç kalan ayılar, yol kenarına inerek sürücülerden yiyecek istemeye başlaması yoldan geçen bir vatandaşın amatör kameralarına yansımış, görüntüyü izleyenler ise ayıların hiçde görüldüğü gibi kaba bir hayvan olmadığı kanısına kapılmışlardı. Ancak ortaya çıkan bu iki fotoğraf karesi bu kanıyı tekrardan çürütecek gibi gözüküyor.

2008 yılında Türk insanının çoğunun ismini bile duymadığı Rusya’nın kuzey kutbuna yakın Sakhalin Adası’nda çekilen ilginç bir fotoğraf dikkatlerden kaçmadı.

Soğuk iklimiyle dikkat çeken adada Türk firmasına ait şantiyede Çevre Mühendisi olarak görevli Yener Esen tarafından çekilen fotoğraftaki ayılar yoldaki bir kamyonun önünü kesiyor.

Orada Shakalin diye bir yer var…

Tıpkı bir trafik polisi edasıyla sürücünün bulunduğu bölüme giden 3 davetsiz misafirden biri dik durarak kamyondakilerden adeta hal lisanıyla bir şeyler talep ediyor.

Ayılar yol kesip rüşvet topluyor

Kamyondakilerin şaşkınlıklarını atlatması sonucu verilen portakalları alan ayılar aracın yanından çekilerek geçişe izin veriyor.

Haracı gelenek haline getirmişler…

Türk mühendis Esen’in olayla ilgili aktardığına göre bir süre sonra söz konusu hayvanlar aynı noktadaki rüşvet faaliyetlerini düzenli hale getirmişler…

Sıcakgündem