Bu Kış Neler Giyeceğiz Neler…

Moda
Hazırlayan: Pınar Yıldız Kavurucu sıcaklar yerini serin rüzgârlara bırakmaya başladı. Mevsimler sonbahara doğru geçiş yaparken moda dünyasında da hareketli rüzgârlar esiyor. Ünlü moda mark...
EMOJİLE

Hazırlayan: Pınar Yıldız

çizme, botKavurucu sıcaklar yerini serin rüzgârlara bırakmaya başladı. Mevsimler sonbahara doğru geçiş yaparken moda dünyasında da hareketli rüzgârlar esiyor. Ünlü moda markaları 2010- 2011 koleksiyonlarını teker teker görücüye çıkarmaya başladılar. Mağazalara baktığımızda reyonlardaki yaz kıyafetleri de yerlerini kış sezonunun taze kıyafetlerine bırakmışlar.

Her sezon olduğu gibi 2010–2011 sonbahar-kış sezonunda da yeni kreasyonları teker teker sitemizde sizlerle paylaşacağız. Bu hafta ayakkabılardan başlayalım dedik ve bu kış ayağımızdan çıkmayacak ayakkabı, çizme ve botlardan oluşan bir koleksiyonu moda sayfamıza taşıdık.

2010-2011 SONBAHAR-KIŞ AYAKKABI MODELLERİ

Bugün sezona hızlı ve oldukça şık bir giriş yapan ünlü ayakkabı markası Giuseppe Zanotti’nin ayakkabı, bot ve çizme koleksiyonunu inceleyeceğiz. Koleksiyonda ilk öne çıkan oldukça iddialı şekilde bayanların beğenisine sunulmuş olan çizmeler. Bilekte bitenlerden, kalçalara uzananlara kadar hemen her boyda çizmelere rastlamak mümkün. Taşları seven bayanlar için parlak ve değerli taşlarla süslenmiş olanları bile var.

 

Siyah her zaman olduğu gibi bu kışın da vazgeçilmez rengi. Ama seçenekler bununla sınırlı değil tabi! Kıpkırmızı çizmeler tüm ihtişamıyla başköşede duruyor, bejler de hemen yanında… Siyah çizmelere metal bağcık ya da tokalarla hareket kazandırılmış. Yazlık ayakkabılardan alışık olduğumuz çivit mavisi kış sezonuna da girmeyi başarmış. Üstelik oldukça iddialı ve bir o kadar şık durduğunu söyleyebiliriz.

2010-2011 SONBAHAR-KIŞ AYAKKABI MODELLERİ

Topuklara göz attığımızda uzun ve ince topuklar yeni sezonda da yerini kimseye bırakmıyor. Ama hem şık, hem rahat hem de uzun görünmek isteyen bayanlar için de seçenek çok. Kalın topuklar, farklı simetrik şekilleriyle şıklık, rahatlık ve uzunluk fonksiyonlarının tamamını bayanların hizmetine sunuyor.

Koleksiyonlardaki diğer dikkat çekici noktalardan biri de babetler. Rahatlığın simgesi haline gelen bu papuçlar, kendisine ciddi bir kitle yakalamış durumda. Durum böyle olunca sadece ilkbahar ve yaz sezonunda kalacaklarını düşünmeyin. Özellikle sonbaharda renkli mi renkli ve değişik deri seçenekleriyle beğenenlerinin hizmetinde!

Daha neler yok ki, şimdilik bu kadar bilgiyle yetiniyoruz ve sizi bu ayakkabıların bizzat kendileriyle baş başa bırakıyoruz. İşte 2010- 2011 sonbahar-kış sezonunun en güzel ayakkabı modelleri…

2010-2011 SONBAHAR-KIŞ AYAKKABI MODELLERİ