İşte bu yılın en ağır kurbanlığı

Dünya Hali
Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık’a kurulan kurban satış alanı alan düzenlenmesi ve hizmetleriyle öne çıkarken, kurban alanının en büyük kurbanlığı olan 1 ton 640 kilo ağırlığındaki dana dik...
EMOJİLE

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık’a kurulan kurban satış alanı alan düzenlenmesi ve hizmetleriyle öne çıkarken, kurban alanının en büyük kurbanlığı olan 1 ton 640 kilo ağırlığındaki dana dikkat çekiyor.
Çorum Alaca’dan getirilen "Kral Benim" isimli dana, büyüklüğü ve fiyatıyla pazara gelen ziyaretçileri şaşırtıyor. Otomobil fiyatlarıyla yarışan kurbanlık 23 bin TL’ye satıldı.

Sırtının bir tarafına ‘En Büyük Benim’, diğer tarafında da ‘Duydum ki rakibim varmış. Kimdir O?’ yazılan dananın Türkiye’nin en büyük danası olduğu iddiasında bulunan sahibi Ümit Gürses, dananın çok uysal olduğunu ve Alaca’da otlanarak doğal beslendiğini söyledi. Çorumluların bu danayla gurur duymasını istediğini belirten Gürses, dananın uzunluğunun 3 metre 20 santimetre, yüksekliğinin ise 1 metre 80 santimetre olduğunu ifade etti.

Haber 7