Real Madrid, 90+3’te Vuruldu

Basketbol
Ronaldo’nun 28. dakikada attığı golle skor avantajını yakalayan Real Madrid, uzatmanın son saniyelerinde Wernbloom’un golüne engel olamadı. GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN… La LigaR...
EMOJİLE

Ronaldo’nun 28. dakikada attığı golle skor avantajını yakalayan Real Madrid, uzatmanın son saniyelerinde Wernbloom’un golüne engel olamadı.

GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN…

La Liga’da en yakın rakibi Barcelona’ya 10 puan fark atan Real Madrid, Devler Ligi’nde bu sezon ilk kez kazanamadı, ilk defa topu ağlarından çıkardı. Grup maçlarını firesiz geçen İspanyol devi, 2. tur ilk maçında da CSKA’ya takıldı.

Moskova’daki mücadeleye tutuk başlayan Real Madrid, oyunun başlarında kalesinde tehlikeler yaşasa da dakikalar ilerdikçe oyunda dengeyi kurdu. 28. dakikada sahneye çıkan Cristiano Ronaldo yerden sert bir vuruşla Moskova ağlarını havalandırdı. Golden sonra iyi kapanan Madrid devi ilk yarının sonuna kadar bu üstünlüğünü korudu.

İkinci yarıda Ronaldo ile 2 net fırsattan yararlanamayan konuk ekip farkı artırma fırsatlarını kaçırdı. Uzatma anlarından karambolde topu ağlara gönderen Wernbloom, skoru belirledi. Bu maçın rövanşı iki hafta sonra Berbebau’da oynanacak