Karabükspor Trabzon’u Yıktı: 2-1

Basketbol
GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN… Ev sabihi takımın iki kontra atak golüne karşı Burak Yılmaz’ın 22. golü vardı ama bu Trabzonspor’a puan için yetmedi. Ve maç bitti.. DK. 92 – Bur...
EMOJİLE

GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN…

Ev sabihi takımın iki kontra atak golüne karşı Burak Yılmaz’ın 22. golü vardı ama bu Trabzonspor’a puan için yetmedi.

Ve maç bitti..

DK. 92 – Burak Yılmaz kafasına kartopu isabet eden yeri gösterdi…

DK. 89: Olcan’ın üt üste ortalarından sonuncunda Henrique yükseldi ve kafayı vurdu ama top avuta gitti.

DK. 89: Tomic bir atağı daha elleriyle eritti.

DK. 88: Mehmet Yılmaz oyundan alındı yerine Bilal Kısa girdi.

DK. 87: Trabzonspor cehc ile tehlike doğurdu ama Karabükspor defansı topu kontrol etmeyi başardı…

DK. 85: Trabzonspor kendi sahasından çıkarken topu Shelton kaptı ve tehlikeli bir pas verdi ama Trabzonspor defansı hatayı telafi etti.

DK. 84: Mehmet Yıldız, sağ kanat köşe bayrağında Cech’e topu çarptırarak takımına korner kazandırdı. Erkan’ın kullandığı korneri ceza sahası içinde savunma karşıladı

DK. 80 Olcan ceza alanı dışında kullanılan serbest vuruşu ceza alanı içine gönderdi, defans çıkarttı, dışarı düşen topu Sercan çok sert bir vuruşla kaleleye gönderdi. Kaleci topu çıkartmayı başardı

Karabükspor Cernat’ı oyundan aldı ve Birol’u oyuna dahil etti.

DK: 78: İkinci sarı kart…. Olcan rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Fırat Aydınus devam kararı verdi. Ancak Olcan Aydınus’a yoğun tepki gösterince sarı kartı gördü.

İkinci oyuncu değişikliği: Trabzonspor’da Colman’ın yerine Sercan Kaya girdi.

DK. 75 Olcan ceza alanı dışından çok sert vurdu, top az farkla avuta gitti.

DK. 74 Burak Yılmaz frikikten gol aradı, sonuç alamadı.

DK. 72: Karabükspor 3. gole çok yaklaştı. Cernat ceza alanı dışından çok sert vurdu. Tolga’nın müdahalesi top durdurmaya yetmedi ama top kornere gitti. Kornerden gelen topu kaleci Tolga kontrol etti.

GOL – DK. 69: Sağ kanattan Henrique ortaladı, Burak Yılmaz savunmanın arasında topa vuran ve skoru değşitiren isim oldu: 2-1

DK. 67: Colman’ın kullandığı korner atışından topa kimse vuramadı ve top cezaalanını ters kanattan terketti.

DK. 67: Olcan, Colman’a, Colman Olcan’a verdi, son pas Halil Altıntop’a gitti. O kaleye sert vurdu, kaleci topu kornere çeldi. Korneri Olcan kullandı, defans kontrol etti.

DK. 65: Cernat ceza alanı dışından, 35 metre uzaktan çok sert vurdu. Kaleci Tolga sert gelen topu kontrol etmei başardı.

DK. 61:  Alanzinho oyundan alınırken yerine Halil Altıntop oyuna dahil oldu…

DK. 59:  Trabzonspor gole en yşakın atağını geliştirdi. Olcan ceza alanı içinde topu çarprazdan kaleye plaseledi, kaleci Tomic7i geçern topu arkadan gelen defans oyuncusu Güven ağlara girmeden çıkartmayı başardı ve takımını mutlak bir golden kurtardı.

DK. 57:  Maçta ikinci sarı kart çıktı. Olcan’a faul yapan Cernat’a hakem sarı kart gösterdi.

GOL: DK. 55:  Kullanılan serbest vuruşta baraj hatasını iyi değerlendiren Karabaksporlu oyuncu topu kaleye gönderdi, Tolga yattı ve çizgi üstünde topu önledi ama seken topu Jahic topu ağlara gönderdi: 2-0

DK. 54:  Shelton bu kez rakip kalede tehlike doğurdu ama Mehmet Yıldız topu kontrol edemedi.

DK. 53:  Shelton rahat nefes alan defansını yaptığı hata ile kabusa soktu. Büyük hatayı değerlendinen Colman topu Burak’a uzattı ama Burak topu kontrol edemedi ve Karabükspor defansı topu konrol etmeyi başardı.

DK. 50:  Bastıran Trabzonspor’du ama 2. yarının ilk tehlikeli vuruşu yine Karabükspor’tan geldi. Mehmet Yıldız ceza alanı içinde sert vurdu. Kaleci Tolga güç de olsa bu sert şutu çelmeyi başardı.

DK. 49:  Bir şut da Cech’ten ama o da dışarıya gitti

DK. 47:  Burak ceza alanına tehlikeli girdi. Ortasını kaleye parelel yaptı ama arkadaşları yerine rakip takım oyuncuları topu kontrol etti.

DK. 47:  Trabzonspor Olcan ile uzaktan şans denedi ama başarılı olamadı.

DK. 46:  İkinci yarı Karabükspor’un santrası ile başladı.

İKİNCİ YARI

DK. 45: İlk yarı Karabüksporun üstünlüğü ile sona erdi: 1-0

GOL – DK. 43: Cernat’ın kullandığı kornerde top yerden sekti. Top kimseyle temas etmezken yaşanan itişmeler sırasında Aykut’un rakibini yere yıktığına hükmeden hakem penaltı kararı verdi. Trabzonspor itiraz etti ama sonuç değişmedi. Cernat, topu ağlara göndermeyi başardı ve takınımını 1-0 öne geçirdi.

DK. 38:   Bir kez daha Cernat gol pozisyonundaydı ama vuruşu avuta gitti.

DK. 36: Cernat Trabzonsphor cezaalanına dalarken vurdu kaleci Tolga kurtardı.

DK. 34: Henrique ceza alanı içinde sert vurdu. Trabzonsporlular gol diye ayağa kalktı ama Tomic’e çarpan top sekti ve Karabüksporluların kontrolünde kaldı.

DK: 33: Karabükspor tribünlerinden atılan bir buz parçası Burak Yılmaz’ın yüzüne isabet etti. Burak yerde kaldı ve tedavi sonhrası maça devam etti.

DK: 32: Seric’le gelişen atakta Mehmet Yıldız sert vurdu, Tolga güçlükle çelebildi ama seken topu rakipten önce kontrol ederek de mutlak bir gol tehlikesini başarıyla önlemiş oldu.

DK: 31: Trabzonspor Colman ile gole çok yaklaştı ama topu ağlara göndermeşi başamaramadı. Rakip topu kontrol ederek uzaklaştırdı.

DK: 30: Karabükspor’da Jahic, Colman’a çok sert müdahalede bulununca hakem sarı kartına ilk kez el attı. 

DK. 29: Trabzonspor atağı faulle kesildi. Olcan, Seric’in müdahalesi ile yerde kaldı. Kaleyi cepheden gören tehlikeli noktadan kazanılan vuruşu Burak Yılmaz kullandı. Buram Yılmaz’ın vuruşunda top kalenin bir kaç metre üstenden dışarı gitti.

DK. 27: Henrique sağ kanattan cezalanına kadar ileriledi. Pasını Aykut’a pasını çıkarttı, onun şutunda top tribünlere gitti.

DK. 24: Karabükspor, defanstan çıkmakta zorlandığı anlarda kontra bir topla rakip kalede tehlike doğurdu. Mehmet Yıldız’ın vuruşunda top Kaleci Tolga’ya çarpıp yükseldi ve kornere gitti. Korner atışında Tolga topu kontrol etmeyi başardı…

DK. 21: Karabükspor atağını faulle kesen Serkan hakemden uyarı aldı. Kullanılan serbest vuruşu Trabzonspor defansı önlemeyi başardı.

DK. 20: Trabzonspor çok tehlikeli geldi. Olcanla başlayan atakta sert şut rakip defens oyuncusuna çarptı. Burak topu kontrol edebilseydi seken top çok tehlikeli olacaktı ama SBurak kontrol edemeden defans topu uzaklaştırmayı başardı.

DK. 18: Karabükspor bir kez daha rakip kaleye kalabalık gitmeyi denedi. Shelton’ın ortasında kaleci Tolga rakiplerinden önce havada kontrol etmeyi başardı.

DK. 15: Trbazonspor atağında kaleci topu kornere gönderdi. Ollcan’ın kullandığı kornerde topu iyi takip eden Tomiç yumruklayarak topu ceza alanı dışına gönderdi.

DK. 14: Karabükspor Mehmet Yıldız ile rakip kaleye gitmek istedi.   Mehmet Yıldız topu son çizgiye inen Hamroun’a gönderdi. Hamroun arka direğe ortaladı ama Trabzonspor defansı tehlikeyi büyümeden sonlandırmayı başardı.

DK. 13: Alanzinho bir kez daha şutla kaleyi yokladı ama bu vuruşunda top kaleyi tutmadı

DK. 11: Trabzonspor bu dakikada bir korner kazandı. Kornerden gelen seki defans uzaklaştırmak isterken top Giral’ın önünde kaldı. Onun kale dışından sert şutu da avuta giden toplar arasında kayda geçti.

DK. 9: Karabükspor atağında Henrique selameti topu sağ kanattan kornere göndermekte buldu.  Ceza sahası içinde Trabzonsyor defansı topu uzaklaştırmayı başardı.

DK. 5: Alanzinho çok sert vurdu. Ceza sahası dışında topla buluşan Alanzinho önce kaleye baktı sonra sol ayağı ile kaleye sert bir şut gönderdi. Top kaleci Tomic’in parmaklarının üzerinden geçerek direk dibinden dışarı çıktı.

DK. 2: Colman sağ kanatta topu Henrique ile buluşturmak istedi. Ancak pasında top kimseye değmeden dışarı çıktı.

DK. 1: Maça Trabzonspor’un santra vuruşu ile başlandı. Buraz ilk atakta uzaktan şansını şutla denedi, Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Burak Yılmaz, yerden kaleye gönderdi. Ancak top kaleci Tomic’in kontrolünde dışarı çıktı.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor…

Saat 16:00’da başlayan karşılaşmanın orta hakemliğini Fırat Aydınus yapıyor. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapıyor, maçın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan.

Maçta takımların kadroları şu şekilde…

 KARABÜKSPOR
Tomic
Seric
Jahic
Muahmmet Özdin
Kağan
Güven Varol
Mustafa Sarp
Cernat
Hamroun
Mehmet Yıldız
Shelton

TRABZONSPOR
Tolga
Serkan
Giray
Celutska
Cech
Aykut
Colman
Olcan
Alanzinho
Henrique
Burak