Beşiktaş Moral Buldu!

Spor Güncel
Sıkıntılar günler geçiren Beşiktaş, 15 yıldır yenilmediği Antalyaspor’u mağlup edip nefes aldı… Temponun hiç yükselmediği karşılaşmada yıldız oyuncularıyla sonuca giden Kartal, ligde 4 maç...
EMOJİLE

Sıkıntılar günler geçiren Beşiktaş, 15 yıldır yenilmediği Antalyaspor’u mağlup edip nefes aldı… Temponun hiç yükselmediği karşılaşmada yıldız oyuncularıyla sonuca giden Kartal, ligde 4 maç aradan sonra kazandı: 0-2

Fotogaleri için tıklayın…

Kabus bir Şubat ayı geçiren Beşiktaş ile ligde son galibiyetini 8 hafta önce Medical Park Antalyaspor’un ilk yarıdaki mücadelesi tat vermedi.

Organize olmakta güçlük çeken takımlar net pozisyonlara girmekte zorlandı. Sadece Quaresma’nın ayağına bakan siyah beyazlılar Portekizli yıldızının geliştirdiği ataklarda etkili olmaya çalıştı.

İlk devrenin akılda kalan tek pozisyonunda Tita enfes şutunu yılların tecrübesi Rüştü’Nün aynı güzellikte kornere çelmesiydi. Almeida’nın yerine 11’de görev yapan Bobo ise ilk yarının sonlarına doğru Ömer ile karşı karşıya pozisyonda topa vurmakta gecikince arkadan yetişen Radelic top ile Bobo’nun arasına girerek kritik bir müdahale yaptı.

İkinci yarıda oyunun temposunda pek değişen bir şey yoktu. Futbol kalitesinin vasatı aşmadığı karşılaşmada kalite farkı ön plana çıktı.

Quaresma’nın ara pasında topla buluşan Ekrem Dağ düzgün bir vuruşla Ömer’i avladı ve 55. dakikada takımın öne geçirdi. Pozisyonda ev sahibi cephesi ofsayt olduğunu öne sürdü. 70. dakikada sakatlık yaşayan Quaresma yerini Almeida’ya bıraktı.

Kalan dakikalarda kalesini iyi savunan Beşiktaş 79. dakikada farkı ikiye çıkardı. Hafif yandan kazanılan serbest vuruşta topu direk kaleye gönderen Guti, Ömer’i avladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş ligde 4 maç aradan sonra kazandı.

15. haftadaki Bursaspor maçından bu yana ligde ilk kez gol yemeyen Beşiktaş 35 puana yükseldi. Galibiyet hasreti 9 maça çıkan Antalyaspor ise 25 puanda kaldı….

internetspor