Galatasaray-Eskişehirspor maçı hangi kanalda?

Futbol
Yer: Konya Atatürk Stadı Tarih: 7 Mayıs Çarşamba Kanal: ATV veya A haber Saat: 20.00 Galatasaray Eskişehirspor maçının Hakemi Hüseyin Göçek Ziraat Türkiye Kupası’nda Eskişehirspor ile Galatasara...
EMOJİLE

Yer: Konya Atatürk Stadı

Tarih: 7 Mayıs Çarşamba

Kanal: ATV veya A haber

Saat: 20.00

Galatasaray Eskişehirspor maçının Hakemi Hüseyin Göçek

Ziraat Türkiye Kupası’nda Eskişehirspor ile Galatasaray arasında 7 Mayıs Çarşamba günü Konya’da oynanacak final maçını, Hüseyin Göçek yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak finalde hakem Hüseyin Göçek görev yapacak. Göçek’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

Biletler tükendi

Mynet’te yer alan habere göre, Final maçı için Galatasaray taraftarlarına ayrılan biletlerin tamamı tükendi. Eskişehirspor taraftarlarına ayrılan biletlerin satışına sadece stat gişelerinde devam edilecek

Galatasaray ile Eskişehirspor’un 7 Mayıs Çarşamba günü Konya Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletlerinin internet üzerinden satışı tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası final maçının bilet satışlarının tamamlandığı kaydedildi.

Galatasaray taraftarları için ayrılan biletlerin tamamının tükendiği, Eskişehirspor taraftarları için bilet satışının stadyum gişelerinden devam edeceği ifade edildi.

Eskişehirspor taraftarlarının, Konya Atatürk Stadı ve Eskişehir Atatürk Stadı’ndaki gişelerden biletlerini alabilecekleri belirtilen açıklamada, ayrıca gösterilen yüksek ilgi nedeniyle futbolseverlere de teşekkür edildi.