Başbakan Erdoğan’ın Annesi Vefat Etti

Olaylar
Kadıköy’deki Medipol Hastanesinde bir süredir tedavi altında bulunan Tenzile Erdoğan bu sabah 09.15’te hayatını kaybetti. Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül’de saat 18...
EMOJİLE

Kadıköy’deki Medipol Hastanesinde bir süredir tedavi altında bulunan Tenzile Erdoğan bu sabah 09.15’te hayatını kaybetti.

Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül’de saat 18.00 civarında karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Tenzile Erdoğan’a akut kolesistit tanısı konulmuş, gerekli ameliyat hazırlıklarını takiben, 1 Ekim saat 11.00’de hastane hekimlerinden Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) operasyonu gerçekleştirilmişti.

Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın cenazesi yarın Fatih Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

on5yirmi5.com ailesi olarak Sayın Tenzile Erdoğan’a Allah’tan rahmet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine sabır dileriz…