Nazlı Ilıcak Estetik Yaptırdı!

Dünya Hali
Basın Odası programına bir hafta aradan sonra tekrar katılan Nazlı Ilıcak, sivri yorumları ile yine dikkatleri üstüne çekti. İşte estetikli fotoğraflar…. Tıklayın… CHP’YE KCK ÖNERİSİ...
EMOJİLE

Basın Odası programına bir hafta aradan sonra tekrar katılan Nazlı Ilıcak, sivri yorumları ile yine dikkatleri üstüne çekti.

İşte estetikli fotoğraflar…. Tıklayın…

CHP’YE KCK ÖNERİSİ

Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan’ın CHP’den aday olmalarını eleştiren Ilıcak, CHP’ye bir öneride bulundu. Özkan ve Balbay’ın Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıkarını söyleyen Ilıcak, ”CHP darbe iddiaları kapsamında tutuklananları kendi zihniyetine yakıştırıyorsa aday göstersin.

Ama bu CHP’yi yıpratır. Yani KKC’dan gösterirse bir aday yıpratmaz. KCK’lılar bir fikir suçluları gibidir. Ergenekondan yargılananlar ise darbe ile işbirliği yapmıştır… Ergenekondan yargılanan bir gazetecinin CHP’nin içinde yer almasını şahsen yanlış buluyorum” dedi.

ESTETİKLİ ILICAK

Nazlı Ilıcak bir hafta aradan sonra tekrar programa katıldı. Ilıcak’ın bu bir haftalık arada estetik operasyon geçirdiği gözlendi. Doku dolgusu ve lifting yaptıran Ilıcak yeni haliyle ekranlara işte bu şekilde çıktı.

Program sonrası twitter’daki hesabında yapılan yorumlara cevap veren Ilıcak,"Bugun iyi eglendiniz benimle dalga geçerek Ben de eğlendim Özel bir bakım Bir kaç hafta beklemek gerekiyor sonuç için… Ama sizden ayrı kalamadım" dedi.

ajans5.com