Trafik Kazasında Ölen Ünlüler

Olaylar
En son kaybettiğimiz Kıvırcık Ali olarak bilinen Ali Özütemiz de bunlardan sadece biri… Haberin Foto Galerisi İçin Tıklayınız…   Barış Akarsu: Rock müziği sanatçısı ve ...
EMOJİLE

En son kaybettiğimiz Kıvırcık Ali olarak bilinen Ali Özütemiz de bunlardan sadece biri…

Haberin Foto Galerisi İçin Tıklayınız…
 
Barış Akarsu: Rock müziği sanatçısı ve oyuncu olan Akarsu, yirmisekizinci doğum günü olan 29 Haziran 2007 akşamı, saat 22:30 sularında Muğla’nın Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba kavşağında trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan iki arkadaşı olay yerinde, kendisi de beş gün yoğun bakımda kaldıktan sonra Özel Bodrum Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Akarsu, Amasra’da toprağa verildi.

Metin Oktay: Galatasaray’ın "taçsız kral" lakaplı efsanevi futbolcusu Metin Oktay, 13 Eylül 1991 günü, arabasıyla Boğaz Köprüsü’nde bariyerlere çarptı ve kazada hayatını kaybetti.

Kerim Tekin: Türk pop müziği sanatçısıydı. 28 Haziran 1998’de Afyon’da yaptığı konserden prodüktörü ile birlikte dönerken Sandıklı-Bolvadin yolunda arabasıyla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Recep Yazıcıoğlu: Tokat, Aydın, Denizli ve Erzincan illerinin eski valisi olan Yazıcıoğlu, görev yaptığı tüm illerde "Süper Vali" lakabını aldı. 2 Eylül 2003’te Eskişehir-Ankara Yolu üzerindeki Temelli Beldesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasından 2 gün sonra bitkisel hayata girdi, 8 Eylül 2003 tarihinde de hayatını kaybetti.

Adnan Kahveci: Profesör olan Kahveci 46, 47, ve 48. hükümetlerde görev aldı, bakanlık yaptı. 5 Şubat 1993 tarihinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte Bolu-Gerede yakınlarında trafik kazası geçirdi. Eşi ve kendisi olay yerinde, bir çocuğu da on gün sonra hayatını kaybetti.

Ajlan Büyükburç: Pop müzik sanatçısı. 22 Temmuz 1999’da Fethiye yakınlarında sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu 29 yaşında hayatını kaybetti. Büyükburç, ehliyetini üç gün önce almıştı. Bodrum’dan Kaş’a gidiyordu. Eşen yakınlarına viraja hızlı girince asfalt yoldan çıkıp stabilize yola girdi, üç takla attı. Ancak yol kenarında duran traktöre çarparak durabildi.

Tevfik Lav: Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörlerinden. Konyaspor’un başındayken Çaykur Rizespor ile 4 Nisan 2004’te oynanan ve 2-1 kazanılan lig maçının ardından 5 Nisan’da ailesini görmek için Manisa’ya yola çıktığında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Gökhan Semiz: Grup Vitamin ile çıkardığı albümle tanınan müzisyen ve tiyatro sanatçısı. 1998 yılının başında bir trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Erkan Yücel: Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Yücel, 9 Eylül 1985 tarihinde film çekimi için gittiği İzmir yolunda geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Samsunsporlu futbolcular: 20 Ocak 1989’da Malatyaspor maçına giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu Teknik Direktör Nuri Aslan, futbolcular Mete, Muzaffer ve Tomiç Zoran hayatlarını kaybettiler.
Ercan Arıklı: Türk gazeteci yazar. 2003 yılında İstanbul’da çalışmakta olduğu Bir Numara Yayıncılık dergi grubunun yönetim merkezi önünde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
Mümin Gençoğlu: İş adamı olan Gençoğlu, 1991 yılında Anavatan Partisi’nden Bursa milletvekili seçilerek siyasete adım atmış oldu. 1993 tarihinde Ankara’ya Adnan Kahveci’nin cenaze törenine giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Nezir büyükcengiz: Konya Belediyeler Birliği Başkanlığı yaptıktan sonar 20 ve 22. dönem CHP Konya milletvekilliliği yaptı. 3 Ocak 2007 günü Konya’nın Güneysınır ilçesi yakınlarındaki kazada yaşamını yitirdi.

Mustafa Rüştü Taşar: ANAP milletvekiliydi. Afyonkarahisar-Ankara karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Boran Kaya: Televizyonda bir yetenek yarışmasını sunan Boran Kaya, tatilini geçirdiği Kaş’ın Kalkan beldesinden dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Onur Bayraktar: İstanbul’da motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Ali Özütemiz: Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Kıvırcık Ali olarak bilinen Ali Özütemiz İstanbul Çatalca’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ünlü türkücünün takla atan aracından cansız bedeni çıkarıldı.

Haber7