Yazıcıoğlu davasında yeni bir iddia

Olaylar
Önalan, Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesinin hemen sonrasında çekildiği iddia edilen görüntüleri izlediğini iddia etmişti. İŞTE YAZICIOĞLU’NUN NAMAZDA OLDUĞU O GÖRÜNTÜLER!..&nbs...
EMOJİLE

Önalan, Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesinin hemen sonrasında çekildiği iddia edilen görüntüleri izlediğini iddia etmişti.

İŞTE YAZICIOĞLU’NUN NAMAZDA OLDUĞU O GÖRÜNTÜLER!.. 

İddiasında ‘”Israrlarıma karşılık sisli bir havada çekilmiş çok kısa bir kayıt izlettiler. Muhtemelen görüntüyü çeken kişi yürüyordu. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun elleri havada sanki son bir kez dua ediyormuş gibiydi. Arkadan çekilmiş bir görüntüydü. Açıkçası profesyonel çekilmiş bir görüntü değildi. Cep telefonuyla ya da boyundan askılığı olan amatör bir kamerayla çekilmiş. Yürürken çekilmişti. Yürürken çıkan ses görüntüye yansıyordu üstelik hareket halinde bir görüntüydü. Muhsin Yazıcıoğlu’nun sırtı dönük, 3 kişi başında duruyordu. Üzerinde beyaz gömleği vardı. Gizli çekilmiş bir görüntü gibiydi. Uzun bir görüntü olabilir ama bana sadece yaklaşık 15 saniyelik bir bölümü izlettiler.” dedi.

Dilipak da benzer iddiada bulunmuştu

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, da olayla ilgili olarak ”Yazıcıoğlu’nun helikopteri düşmedi. Helikopteri sert iniş yaptı. Daha sonra helikopterle gelen bir tim Yazıcığlu’nu infaz etti. Bu işin içinde Amerika, İngiltere ve siviller var. Muhsin Başkan 2 rekat namaz kıldıktan sonra infaz edildi.” demişti.

Haber 7