İşverene sormanız gereken 5 soru!

İş Dünyası
İş görüşmelerinin ne kadar stresli olduğunu hiç şüphesiz hepimiz biliriz. Ancak bu durumu daha da çıkmaza sürükleyen bir şey varsa o da; görüşmede hazırlıksız yakalanmak! Hali hazırda çalışıyor olsanı...
EMOJİLE

İş görüşmelerinin ne kadar stresli olduğunu hiç şüphesiz hepimiz biliriz. Ancak bu durumu daha da çıkmaza sürükleyen bir şey varsa o da; görüşmede hazırlıksız yakalanmak!

Hali hazırda çalışıyor olsanız da, uzun zamandır iş arıyor olsanız da fark etmez. Eğer bir iş görüşmesine gidiyorsanız, hem görünüşünüz hem de görüşme esnasında ki tavır ve konuşmanızla müstakbel işvereninizi etkilemelisiniz. Elbette görüşmeye gitmeden evvel internet üzerinde şirketle ilgili gerekli araştırmaları yapmalısınız. Ancak asıl önemli olan şey, görüşme esnasında oluşan o rahatsız edici sessizlik anı geldiğinde, öğrenmek istediğiniz her şeyi, uygun bir dille karşınızdaki kişiye sormanız. Eğer kendinizi işe girme heyecanına kaptırıp, eksik bilgiyle yeni işinize başlarsanız, kısa süre içinde pişman olabilir ve oradan kaçmanın yollarını aramaya başlayabilirsiniz. Biz de  olarak, yeni başlayacağınız işinizde sürprizlerle karşılaşmamanız için, görüşme esnasında mutlaka sormanız gereken soruları sizin için hazırladık!

womenist.com