Bilgi Evleri Renkli Bir Rekoru Kırmaya Hazır

Çocuk Eğitimi
Zeytinburnu Belediyesi öncülüğünde, 3 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla düzenlenecek olan rekor denemesinde, ilköğretim 1, 2 ve 3. sınıf öğrencisi olan bilgi evi üyeleri karşılıklı olarak birbirlerini...
EMOJİLE

Zeytinburnu Belediyesi öncülüğünde, 3 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla düzenlenecek olan rekor denemesinde, ilköğretim 1, 2 ve 3. sınıf öğrencisi olan bilgi evi üyeleri karşılıklı olarak birbirlerinin yüzlerini boyayacak.

Dünya Çocuk Rekorları Projesi kapsamında ve Nova Color firmasının sponsorluğuyla düzenlenen etkinlik 3 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Aynı anda birbirlerinin yüzünü boyayarak renkli bir rekoru kırmaya çalışacak olan bilgi evi üyelerinin rekor denemesi, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın, Guinness Rekorlar Kitabı Türkiye Temsilcisi ve Dünya Çocuk Rekorları Tescil Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sayın Orhan Kural ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yakup Hayırlıoğlu’nun da yer aldığı hakem heyeti gözetiminde tescillenecek.

Rekor denemesinin sonucunda, birbirinden güzel ve renkli çocuk yüzlerinin fotoğraflarından oluşacak olan katalog çalışmasıyla bu orijinal rekor ölümsüzleştirilmiş olacak.

Amacın yarışmak olmadığı etkinlikte, bilgi evi üyesi ve ilköğretim öğrencisi yüzlerce çocuk yeteneklerini ve ortaya çıkardıkları güzel sonuçları birbirleriyle paylaşmış olacak.