Dipsiz Kuyuda Bungee Jumping Yaptılar

Ülkeler
Bu çılğınlar ise dipsiz gibi görünen kuyuda bungee jumping yaptı. Polonyalı maceracılar, Çek Cumhuriyeti’ndeki eski bir altın madenini ‘bungee jumping’ adı verilen tehlikeli atlayışl...
EMOJİLE

Bu çılğınlar ise dipsiz gibi görünen kuyuda bungee jumping yaptı.

Polonyalı maceracılar, Çek Cumhuriyeti’ndeki eski bir altın madenini ‘bungee jumping’ adı verilen tehlikeli atlayışlar için kullanıyor. Heyecan ve adrenalin uğruna ölümü göze alan Polonyalı ekip, dipsiz gibi görünen karanlık kuyuya yaptıkları atlayışları filme aldı.

Çek Cumhuriyeti’nin Polonya sınırına yakın bir bölgesinde yer alan eski altın madeni, içindeki derin kuyu ve çukurlarla macera severlerin ilgisini çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Polonya’dan madene gelen profesyonel bungee jumping sporcuları, dipsiz gibi görünen 120 metrelik kuyuda 1000 metre uzunluğunda ip kullanarak bir atlayış rampası oluşturdu.

Sporcular, karanlık kuyuya yaptıkları toplam 36 atlayışla 78 metre aşağı düşerek adeta ölüme meydan okudu. 4 saniye boyunca zifiri karanlıkta düşen maceracılar, daha sonra ipin kendilerini çekmesi sayesinde çamurlu zemine çarpmaktan son anda kurtuluyor.

Atladıkları yeri ‘cehennem kuyusu’ şeklinde adlandıran ekip, hayatları boyunca bundan daha korkutucu ve heyecanlı bir deneyim yaşamadıklarını ifade ediyor.

Haber 7