Sıradışı bir Renault

Araştırma
Renault’dan yapılan açıklamaya göre, Renault Alpine A110-50 konsept otomobili orijinal A110’un en karakteristik tasarım özelliklerini yeniden yorumluyor. Karbon elyaf gövdesi orijinal R...
EMOJİLE

Renault’dan yapılan açıklamaya göre, Renault Alpine A110-50 konsept otomobili orijinal A110’un en karakteristik tasarım özelliklerini yeniden yorumluyor. Karbon elyaf gövdesi orijinal ”Alpine Mavisi” rengini yeniden yorumlayan mavi tonuna sahip bulunuyor.

GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN…

Renault Spor Teknolojilerinin herkesçe bilinen uzmanlığı altında üretilen Renault Alpine A110-50 konsept otomobili motor sporları dünyasının bir parçası. Aynı teknik platformu kullanarak Mégane Trophy’den elde edilen deneyimden fazlasıyla istifade ediyor.

Konsept ve Show Otomobilleri Direktörü Axel Breun, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ”Bu konsept otomobili geliştirmek tam bir maceraydı. Yaratıcılık bakımından bir katalizör görevi gördü. İçinde bulunduğumuz zamanı ve Renault’nun motorsporlarına olan tutkusunu yansıtan bir konsept yapmak istedik. Bu yolda kalplerimiz ve duygularımız bize rehberlik etti” değerlendirmesinde bulundu.