Villa Değil Lüks Minibüs!

Otomobil
Bursa’da 3 boyutlu bilgisayar destekli tasarım programlarıyla hazırlanan araçlar dünyaya ihraç ediliyor. Tamamen yerli imkanlarla yapılan araçlar, başta Almanya olmak üzere, Suudi Arabistan, Mıs...
EMOJİLE

Bursa’da 3 boyutlu bilgisayar destekli tasarım programlarıyla hazırlanan araçlar dünyaya ihraç ediliyor. Tamamen yerli imkanlarla yapılan araçlar, başta Almanya olmak üzere, Suudi Arabistan, Mısır, Ürdün, Rusya, Ukrayna gibi ülkelere gönderiliyor. Ünü dünyaya yayılan araçların müşterileri arasında Ürdün kraliyet ailesi de bulunuyor.

GALERİYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN…

Araç dizaynı konusunda uzman bir firmanın genel müdürü olan Mustafa Hüroğlu, araçların tamamen müşterilerin isteklerine göre dizayn edildiğini ve yapılan işlemlerden sonra panelvan tipi araçların mobil ofise dönüştüğünü belirtti.

Müşterilere hazırladıkları katalogları sunduklarını ifade eden Hüroğlu, "Müşteriler onlardan da yararlanıyor. Aracına ne isteyip istemediğini söylüyor. Biz de ona göre araca uydu, televizyon, tuvalet, buzdolabı gibi donanımlar ekliyoruz. Aracın içini tamamen müşterinin arzu ettiği şekle getiriyoruz. İthal ettiğimiz araçlar 30 bin ile 40 bin avro arası fiyatlarla bize geliyor. Dizaynın ardından, yapılan işe göre üzerine fiyat koyup satıyoruz. Yılda yaklaşık 300 araç modifiye ediyoruz" dedi.

Araçlarda 82 ekran LCD TV’den DVD player sistemine kadar birçok konfor donanımı bulunuyor.

İHA