Hurda aracı bu hale getirdi!

Dünya Hali
Bursa’da kaporta ustası Ali Ersöz, “Klasik otomobil fabrikası olarak tanımladığı atölyesinde bir tekstilcinin aldığı 6 bin TL değerindeki hurda cipi 70 bin TL harcayarak 10 çalışanı ile ul...
EMOJİLE

Bursa’da kaporta ustası Ali Ersöz, “Klasik otomobil fabrikası olarak tanımladığı atölyesinde bir tekstilcinin aldığı 6 bin TL değerindeki hurda cipi 70 bin TL harcayarak 10 çalışanı ile ultralüks araca dönüştürdü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN…

Bir tekstilcinin isteği üzerine 6 bin TL’ye alınan Land Rover marka cipi bir yıl önce tamir etmeye başlayan Ersöz, kaportası çürüyen ve motoru bozuk olan aracı tekrar orijinal haline getirmek için bir yıl boyunca uğraştı.

Ersöz, "Bir müşterimizin talebi üzerine aracı yenileme çalışmalarına başladık. Motorundan kaportasına kadar birçok problemi bulunan aracı yeni haline getirmek için çok çalıştık.İçerisinde, deri koltuklardan, açılır tavana, ses ve görüntü sistemine kadar birçok ekleme yaptık. Ayrıca cipin arka kısmını yeniden tasarlayıp kapak yaptık.

Dış çizgilerinde de müşterimizin isteği üzerine bazı değişikliklere gittik. Yalnızca boyası 8 bin TL tutan araç için 70 bin TL’lik masraf yapıldı" şeklinde konuştu.