Boğaziçililerden metroda canlı konser


Boğaziçi Üniversitesi, Müzik Kulübü bünyesindeki Caz Korosu’nun metro içinde yaptığı bu müzik ziyafeti metro yolcularını mest etti.

boğaziçi üniversitesicaz korosu

7 Haziran 2011

BOĞAZİÇİLİLER METRODA BÖYLE SÖYLEDİ!..

Metro vagonunda bir anda şarkı söylemeye başlayan koro üyeleri vatandaşlara tatlı bir sürpriz yaşattı. Bu görüntülerde sanal aleme düşünce tıklanma rekoru kırdı. İşte size, internet aleminin paylaşım sitelerinde ve arkadaş grupları arasında rekor üstünü rekor kıran o görüntüler.

Koro 1994 yılında kuruldu. İlk konserini 1995 yılında verirken, 2001 yılından itibaren şarkıların a capella (eşliksiz) aranjmanlarını söylemeye başladı. BÜMK Caz Korosu, 2008 yılında 15. Uluslararası İstanbul Caz Festivali Genç Caz Değerlendirme Konseri'nde 1. olup, festivalde sahne almaya hak kazandı. Koro ayrıca yine 2008 yılında Avusturya'nın Graz kentinde her sene düzenlenmekte olan 'Vokal Total' isimli dünya çapındaki en meşhur a capella yarışmasının sekizincisinde, hem pop hem caz kategorisinde 'Silver Diploma' ödülü aldı.

Hürriyet
 

Ekran : Web | Mobil Versiyon : Boğaziçililerden metroda canlı konser
Yorum için üyelik zorunlu değildir
Aktif anket bulunmuyor