İSTWEST’te Dükkan Satışları Başlıyor

Dünya Hali
İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi, Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanan, Fer Yapı ve Boyner Holding işbirliği ile yeni yaşam merkezi olacak"İSTWEST"projesinde son eta...
EMOJİLE

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi, Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanan, Fer Yapı ve Boyner Holding işbirliği ile yeni yaşam merkezi olacak"İSTWEST"projesinde son etap ve "İSTWEST MEYDAN" dükkan satışları başlıyor.

Boyner Holding’in Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerindeki 70 dönümlük Altınyıldız arazisi üzerinde Fer Yapı ve Altınyıldız A.Ş. iştiraki Altınyıldız Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından geliştirilen ve DBArchitects tarafından mükemmeliyetçi bir anlayışla tasarlanan, iyi yaşamak isteyenlerin yeni adresi İstWest projesi; konut, rezidans ve içerisinde barındırdığı restoran ve dükkanlardan oluşan İstWest Meydanı ile İstanbul’un en iyi yaşam projesi olmayı hedefliyor.

Teknolojinin son imkanlarından yararlanarak, birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilen İstWest’de14 blok, 470 adet rezidans, 512 adet konut ve İstWest Meydan’ da 73 adet ticari merkez bulunduruyor.

İstWest Meydan ile birlikte gayrimenkulde dükkan yatırım dönemi başlıyor. Stratejik mağaza karması ve faaliyetlerine göre ayrılan bölümlerle yüksek ziyaretçi potansiyeli barındıran proje, 16.000 m2 lik kiralanabilinir alanda Basın Ekspres Yoluna ve iç meydan cepheli 70 m2 ve 3000 m2 arasında değişen dükkan alternatifleri ve akılcı mimari planı ile tercihlerinize uygun yatırım alternatifleri sunuluyor.

Toplam 230.000 m2 lik inşaat alanı içindeki, satılabilir 130.000 m2 alan üzerinde stüdyo daireden, 4+1 e kadar daire seçenekleri bulunuyor. İstWest,mimarisi, geniş yaşam alanı, kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak sosyal donatıları ve doğayı şaşırtıcı bir şekilde yaşamınıza kazandıracak ekolojik düzenlemeleri ile birleşen şehir yaşamı ile bildiklerinizi farklı bir boyuta taşıyacak.İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğanın ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışı ile farklı ve renkli bir yaşam merkezi yaratıyor.

Hızlı ol, gel sen de iyi yaşam da yerini ayır!

Tamamı rezidans özelliğine sahip stüdyo dairelerden ,1+1, 2+1, 3+1, 4+1’lere kadar istediğiniz genişlikte dairelerin yer aldığı İstWest’de her daireye minimum bir araçlık otopark, çok geniş sosyal imkanlar, insanlarla içiçe sosyal bir hayat sağlayan mimari yapı, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi kendinizi şımartabileceğiniz birçok detay sizin için düşünüldü.

İlk 4 günde projede ki 1+1 ve stüdyo dairelerin tamamı satılan İstWest ‘in son etabında da stüdyo ve 1+1 daireler yatırımcılarını bekliyor. İstWest son etap ve İstWest Meydan dükkan satışları ile "iyi yaşam" arayan yatırımcıları bekliyor.

İstWest fonksiyon, güvenlik ve tasarımı birleştiren anlayışı ile yaşam kalitenizi arttırıyor. Siz de İstWest’ de konut veya İstWest Meydan’ dan dükkan sahibi olun, hayatınızı değiştirin!

Zaman