Savaş Gibi Mahalle Kavgası

Dünya Hali
Mersin’de Cono aşireti ile mahalleli arasında çıkan kavga kontrol altına alınamadı. Fotogaleriye gitmek için tıklayın… Alınan bilgiye göre, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Çilek Mahallesi...
EMOJİLE

Mersin’de Cono aşireti ile mahalleli arasında çıkan kavga kontrol altına alınamadı.

Fotogaleriye gitmek için tıklayın…

Alınan bilgiye göre, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Çilek Mahallesi’nde Cono aşiretine mensup kişilerle mahalleli arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga kısa sürede büyüdü. Kavgayı haber alan mahalleli Conoların bulunduğu sokağa akın etti. Bu sırada mahalleli ile Conolar birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Conoların sokağında bulunan bir otomobil ile bazı evler ateşe verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları bütün müdahaleye rağmen kavgayı kontrol altına alamadı. Bunun üzerine Tarsus’tan bir Çevik Kuvvet ekipleri takviye olarak istendi. Bütün polis merkezindeki ekiplerde olay yerine sevk edildi. Mahalleye başka yerlerden girişlere izin verilmedi.

Olaylarda polis memurları ile bir gazetecininde bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar Mersin’deki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri ara sokaklarda taşkınlık yapanlara müdahale ederek olayları yatıştırmaya çalışıyor.

CİHAN