BAYGEM’den muhteşem Mezuniyet Şöleni

Gençlik
Abdullah Güner’in haberi Bayrampaşa Gençlik Merkezi (BAYGEM)’in 2010-2011 eğitim dönemi kapanış şöleni Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, BA...
EMOJİLE

Abdullah Güner’in haberi

Bayrampaşa Gençlik Merkezi (BAYGEM)’in 2010-2011 eğitim dönemi kapanış şöleni Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, BAYGEM çalışanları ve öğrencileri, öğrenci velilerinin de katılımıyla Bayrampaşa Belediyesi Belediyesi BAYGEM Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mezuniyet Şöleni, BAYGEM’deki genel sergide; hüsn-i hat, tezhib, ebru, resim, fotoğraf ve alanındaki eserlerin sergilenmesiyle başladı. Serginin ardından Mezuniyet Şöleni’ne geçildi.

Mezuniyet Şöleni’nde şiir, gitar, bağlama ve ney dinletisinin yanı sıra tiyatro ve skeçler, Üsküp yöresi halk oyunu, zeybek, izcilik ekibinin gösterisi izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. 

 

 

GENÇLERİN  YETİŞMESİNE KATKIDA BULUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

BAYGEM Mezuniyet Şöleni açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Gençlik Merkezi Genel Koordinatörü M. Naci Canbay, örnek dostların içinde bulunmaktan mutlu olduğunu ve sosyal duyarlılığa göstermiş olduğu katkılardan dolayı Bayrampaşa Belediyesi ve Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkürlerini sundu. 

Canbay, “BAYGEM ailesi olarak çocuklarımızın eğitimiyle ilgileniyoruz. Gençleri kötü ortamlardan uzak tutmak için yaptığımız çalışmalarla hem sosyal duyarlılığı arttıran çalışmalara imza atıyor hem de verdiğimiz eğitimlerle onların yetişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Siz de bu güzel çocukların velisi olarak böyle bir hizmete katkıda bulunduğunuz için sizlere de çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAYGEM Mezuniyet Şöleni’nden Güzel Kareleri Görmek İçin Tıklayın.

 

 

BİZİ BİRBİRİMİZE KAVGA ETTİRMEK İSTİYORLAR

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, BAYGEM’in Mezuniyet Şöleni hayırlı ve uğurlu olsun sözleriyle konuşmasına başladı. 

Yıldız, “BAYGEM’in kuruluşunda ben de bulundum. BAYGEM niye kuruldu? Bu kadar niye masraf yapılıyor? Hocalarımız niye bu kadar çaba sarf ediyor? İnsan yetiştirmek, gençleri yetiştirmek için niye bu kadar çaba sarf ediyor diye şöyle bir düşündüm. BAYGEM, bugüne kadar 25 binden fazla gence hizmet etmiş. 

Hepimizin hayatında gençliğinde yetiştiği yıllarda hayatına iz bırakan önemli insanlar vardır. Bizi adam eden bizim yetişmemize vesile olan, bugünlere gelmemizde ve medeniyet değerlerimizle donanmamıza vesile olan insanlar vardır. Eskiden abilerimiz, ablalarımız vardı. Bizi onlar yetiştirirlerdi. Şimdi bunların yerini kurumlar aldı. Şu an ki Bayrampaşa Belediye Başkanımıza ve Eski Belediye Başkanımıza gençlerin eğitimine ve gençlerin geleceğine yatırım yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Belediyelerimiz o veya şu hizmetle değil, arkalarında bıraktıkları bu hizmetle anılacaktır.” 

Türkiye’nin şu anda içinden geçmekte olduğu kaotik durumla ilgili de sağduyu çağrısı yapan Cemil Yıldız, son dönemde yaşanan Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili de “Bizi bölmek, parçalamak istiyorlar, bizi birbirimize kavga ettirmek istiyorlar. Oradaki mesele iki, üç tane ağaç meselesi değil. Taksim’de Gezi Parkı’nda toplanan samimi olan kardeşlerimi yeşilin hastası olan, çevremizi korumaya çalışan kardeşlerimizi ayakta alkışlıyoruz. Ama bu olayı provoke edici olaylardan da uzak durmalarını rica ediyoruz. Sokağa çıkarak hükümeti devirmeye çalışanlar, demokratik sistemin dışında da hükümete komplo kuranları da o vatandaşlarımızı da sağduyuya davet ediyoruz” dedi.
 

İSTANBUL’UN BİRÇOK YERİNDE GENÇLİK MERKEZİ YOKKEN BİZ BAYGEM’İ KURDUK

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız’ın konuşmasının ardından kürsüye Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner çıktı.

Başkan Atila Aydıner, “Bugün 25 bin gencin yetişmesine vesile olan BAYGEM’imizin Mezuniyet Şöleni için burada bulunuyoruz. Öncelikle bu kadar gence hizmet verdikleri için onları kutluyorum” dedi.

İstanbul’un birçok ilçesinde gençlik merkezi yokken ilk defa kurmuş olduğum gençlik merkezidir BAYGEM. Bu gençlik merkezinden Türkiye’nin her yerine ihracat yaptık. Ne ihracatı? Bilgi ihracatı yaptık. Bayrampaşa Belediyesinin bir hizmeti olan BAYGEM’de artık Anadolu’nun bütün vilayetlerinde gençlik merkezlerini görüyoruz. Gençlik merkezleri, gençliğe yatırım yapan merkezlerdir. Çünkü o gençler “Asım’ın Nesli” olan gençlerdir. Asım’ın Nesli olan gençleri yetiştirdikleri için Bayrampaşa Gençlik Merkezi’ne ben burada şükranlarımı arz ediyorum. Gençlerimizi yetiştirmek için bizlere, hocalarımıza teslim ettiğiniz için siz değerli velilerimizle de gurur duyuyorum.

Bu ülkenin geleceği gençlerdir. Burada yetişen gençler ileri daha güzel hizmetlerin de gerçekleşmesini sağlayacaklardır. Etrafımızda oynanan oyunlara gelmeden ve o oyunları çok iyi analiz edebilmek, anlayabilmek için de Asım’ın birer nesli olmak zorundayız. Yoksa bu nesli biz anlayamadığımız anda yarın ülkeyi emanet edeceğimiz gençlik bizim anladığımız manada bir gençlik olmayabilir. Bu yüzden almış olduğum mirası en yüce bir şekilde devam ettirmeye an içtim. Yapmış olduğumuz bu güzel yatırımı asla ve asla madde ile ölçemem. Mana ile ölçtüğüm için de bütün bedelini ve imkanlarını burada sarf ediyorum. Ve bundan sonra da devam edeceğiz.”

Baygem’den muhteşem mezuniyet şöleni

Başkan Aydıner’in konuşmasının ardından sertifika dağıtım törenine geçildi. Sertifaka törenden sonra ise bir BAYGEM kursiyeri tarafından Başkan Aydıner’e çiçek hediye edildi. Daha sonra ise Başkan Aydıner, BAYGEM Yöneticileri, idari ve eğitim personeli ile birlikte fotoğraf çekildi. Bu sırada BAYGEM kursiyeri gençlerin “Senden daha güzel” şarkısı eşliğinde gerçekleştirdiği kareografiyi gerçekleştirerek tüm salonda büyük bir coşku oluşturdu. 

Mezuniniyet Şöleni bu renkli kareografinin ardından müzik, dans, halk oyunları ve tiyatro gösterilerinin ardından son buldu. 

On5yirmi5