10.10.2010 Çılgınları

Dünya Hali
Nikâh günlerini 10.10.2010 tarihine denk getirmek isteyen çiftler, aylar öncesinden evlendirme dairelerinin yolunu tuttu. Evliliklerine farklı bir anlam katmak isteyen çiftler, evlendirme dairel...
EMOJİLE

Nikâh günlerini 10.10.2010 tarihine denk getirmek isteyen çiftler, aylar öncesinden evlendirme dairelerinin yolunu tuttu. Evliliklerine farklı bir anlam katmak isteyen çiftler, evlendirme dairelerindeki yoğunluğu arttırdı. Evlendirme dairelerinin büyük bölümünde randevular aylar öncesinden doldu.

Adapazarı’nda özel günde nikâh kıydırmak isteyen çok sayıda çift, evlendirme dairesine başvurdu. Adapazarı Belediyesi Evlendirme Dairesi’ne aylar öncesinden müracaat eden şanslı çiftler kayıtlarını yaptırabildi. Başvuruda geç kalan çiftler ise nikâh tarihlerini başka bir güne bıraktı.

Ülke genelinde olduğu gibi İstanbul‘da evlilik cüzdanlarındaki tarih bölümüne ‘10.10.2010 yazdırmak isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Üsküdar Belediyesi Evlendirme Dairesi Müdürü Yasin Kılavuz, 10 Ekim de yapılacak nikâh işlemleri için başvuru sayısının aylar öncesinden dolduğunu söyledi. Geçen yıl da birçok çiftin ‘9.9.2009’ tarihinde nikâh kıydırmak için başvuruda bulunduğunu anımsatan Kılavuz, bu yılki özel günde 50 çiftin nikâhının kıyılacağını ifade etti.