11.11.11 Saat 21:05! Büyük Heyecan Başladı…

Futbol
Euro 2008’de Hırvatları dize getirip yarı finale yükselen Ay-Yıldızlı ekibimiz, bu defa 2012 Avrupa Şampiyonası finalleri için rakibi ile ilk baraj maçını oynuyor. TT Arena’daki maçı kazan...
EMOJİLE

Euro 2008’de Hırvatları dize getirip yarı finale yükselen Ay-Yıldızlı ekibimiz, bu defa 2012 Avrupa Şampiyonası finalleri için rakibi ile ilk baraj maçını oynuyor.

TT Arena’daki maçı kazanarak Zagreb’deki rövanşa umutlu gitmek istiyor.A Milli Takım’ımız, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu ilk maçında bugün İstanbul’da Hırvatistan ile karşılaşacak.

Türk Telekom Arena’da saat 21.05’te başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak maçı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Brych yönetecek.

Zorlu mücadelenin rövanşı 15 Kasım Salı günü Zagreb’de oynanacak ve Polonya ile Ukrayna’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine gidecek ekip belli olacak.

Ay-Yıldızlı ekibimiz, Hırvatistan ile 5. kez karşı karşıya gelecek. Türkiye, 2’si resmi, 2’si özel geride kalan 4 maçtan 1’ini kaybederken, 3’ünde berabere kaldı, rakibi karşısında Euro 2008’deki penaltılar hariç henüz galibiyet elde edemedi.

Arena’da bu şanssızlığı kırmak ve rövanşa avantajlı bir skorla çıkmayan isteyen Milliler’in Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen, Giray, Hakan Balta, Sabri, Hamit, Selçuk İnan, Emre, Arda ve Burak 11’i ile mücadele etmesi bekleniyor.

Kırmızı-Beyazlı takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki 10 maçında toplam 35 futbolcu forma giydi. Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu ve Arda Turan, 8’er maçla, en çok süre alan isimler oldu.

Spor Servisi